Nap Harcosa

Térkép önmagadhoz - rózsaszín szemüveg nélkül

A Nap Harcosa

2022. augusztus 01. 10:33 - NapHarcosa

Szücs Ildikó vagyok asztrológus, író és önmagán segítő ember. Az irodalom szeretetét az anyatejjel szívtam magamba. Ám korán kezdett érdekelni a pszichológia is, az ember tudatos és tudatalatti működése, a világban csak érzékelhető, de nem látható energiák, és az asztrológia. Ez utóbbi szólt azon a nyelven hozzám, amit a legjobban megértettem.

A Nap Harcosa név egy sugallat volt sok-sok évvel ezelőtt valahonnan fentről. Eleinte a verseimhez kapcsolódott, ám lassan beengedtem ezt az energiát és teljes lélekkel élek vele. Írásaim a Napok Morzsái fülre kattintva érhetők el.

Laikus szinten legalább 15 éve foglalkozom asztrológiával, hivatalosan 2014-ben kezdtem el tanulni és elemzéseket készíteni. Ez az iskola azonban sosem ér véget, a tanulás folyamatosan tart.

Kanyargós út vezetett idáig, 2013-ban végeztem szabad bölcsész szakon vallástudomány szakirányon, ami még szélesebb rátekintést adott a világra. Évekig filmfordítással, szövegírással foglalkoztam, ehhez társultak fokozatosan az asztrológiai elemzések. Alkalmanként kaptam felkérést szűkebb körű előadásokra, regionális médiában való interjúra, amelyek kihívást és újabb lépcsőfokokat jelentettek. 2018-ban végeztem el az Omyno Akadémia hipnózis szakértő és mester fokozatát, valamint energetikai kurzusát. 2019 óta szerkesztem ennek az akadémiának a blogját, ami spirituális szemléletről, önismeretről, önfejlesztésről szól. Részemről az írás ugyanúgy segíti az önismeretet és fejlődést, mint más módszerek (asztrológia, meditáció, hipnózis, segítő beszélgetés).

Számomra az asztrológia az a szimbólumrendszer, amelyben eligazodom, a bolygók, fényszögek és csillagjegyek nyelvén keresztül értem meg az ember és a világ működését, ezáltal tudok másoknak is rávilágítani az életük mozgatórugóira, nehézségeikre és lehetőségeikre. Az asztrológia nem jóslás, és nem konyha-ezotéria, hanem egy másfajta világszemlélet, ami által rálátást nyerünk a „nagyobb képre". Nekem rengeteget segített megérteni, hogyan élem meg az engem ért hatásokat, rávilágított okokra és okozatokra, és ezek ismerete sokszor megkönnyítette a döntéseimet. Amit így megértettem, azt tudom átadni a hozzám fordulóknak személyre szabottan a képlet alapján, amiből szinte minden kiolvasható.

Főleg születési képletekkel foglalkozom, aminek elemzése, áttekintése nagy segítséget nyújt azoknak, akik az önismeret útjára lépnek. Elsősorban az erre az életre vállalt feladatot nézem meg, az azt segítő és nehezítő tényezőket, a problémásabb életterületeket és a megoldási lehetőségeket. Tapasztalataim alapján ez az első lépés az, ami legtöbb esetben választ ad régóta meg nem értett kérdésekre.

Az asztrológiában rejlő lehetőségek száma szinte végtelen. Készítek éves előrejelzést, egy-egy terület, élethelyzet pontosabb és mélyebb elemzését, valamint két horoszkóp összevetését, amelyből rálátunk a kapcsolat dinamikájára. Izgalmas, végeláthatatlan és csodás út ez.

portre2.png

Az asztrológián kívül számos apróság van, amivel segíteni tudom a hozzám fordulókat, s hogy kinek éppen melyik módszer a leginkább támogató, az a beszélgetés során intuitív módon derül ki. Mindenki, akivel összehoz az élet, tanít engem, amiért hálás vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://napharcosa.blog.hu/api/trackback/id/tr1417895195
süti beállítások módosítása