Csillámpor helyett egy kis realitás asztro szemmel

2022. 08.08. - Valami mozgolódik (?)
 
Bevallom: nem tudok mindent. Mármint az asztrológiában sem, csillagászatból sem. Sokkoló, nem igaz?
De nagyjából mindennek utánanézek, ami szembejön velem. Szóval van egy jelenség évente egyszer, amikor is a Nap az Oroszlán jegyében jár július 23. - augusztus 22. között, amikor egy erősebb energia áramlik a Földre, és azon belül augusztus 8. a dupla nyolcas napja, amikor a legerősebb ez az úgynevezett Oroszlánkapu. Ilyenkor együtt áll a Nap és a Szíriusz az Oroszlán jegyében, és és ez a legcsodásabb alkalom arra, hogy megvalósítsd az álmaidat, megteremtsd a vágyott életed, ne csak kicsiben, de nagyban is, és egyáltalán kívánságod ezen a napon sokkal erősebb, mint bármikor máskor. Ezt olvastam számos ezo portálon. 
Hm. Oké. Én el tudok hinni mindent. Meg annak az ellenkezőjét is.
 
De újabb vallomás: én ezt bizony megkukkoltam úgy is, hogy az asztrológiai programban mi látható, mit jeleznek ott az égitestek. 
 
Nem veszem el senkitől a teremtés iránti lelkesedést, sőt, azt mondom, minden nap teremtünk nem tudatosan, és bizony pillanatok alatt meg fog látszódni, hogy mit is teremtünk magunknak. Tehát ha tudatos szintre hozzuk, akkor jobban járunk, és ha minden nap megtesszük, akkor erősebben érződik a hatása. 
 
Na szóval az én égi képletem azt mutatja, ami számomra érdekes volt, hogy innen nézve a Szíriusz, mint állócsillag a Rák jegyébe tartozik, ettől még látszódhat úgy, mintha az Oroszlánban lenne - a csillagászati okosságokat elfogadom a nagy könyvek szerint.
A mai napon viszont a Nappal valóban áll együtt egy másik állócsillag, a Dubhe, amelynek hatása Marsikus. Mit jelent ez?
lion-6563952_1280.jpg
Valóban megnövekedett energiát, hiszen két energikus csillag egyesül ma, erejük felerősödik, hatásuk is. Ha a Nappal áll együtt állócsillag, akkor az a személyiségre tud hatni, így ez az energia megjelenhet a szexualitásban és az erőszakosságban is. Tűzről van szó, ne felejtsük el. A tűz életet is ad, és pusztít is. Erőnkkel teremthetünk is és rombolhatunk is - megjegyzem az is teremtés, csak negatívban.
Azt is látom, hogy még mindig ott van a fantasztikus Szaturnusz-Nap szembenállás. Ez sokkal erősebb lehet, ha kihasználjuk a pozitív oldalát. Ez ugyanis jelez egy 29 éves szakasz lezárulását (a bolygó ennyi idő alatt kerüli meg a Napot), ami azt jelzi, hogy ami eddig nem működött, az már nem is fog, ideje van a számvetésnek. A Nap fénye távolról, vagyis objektíven bevilágítja a félelmeket, korlátozó tényezőket és a szabályokat is. Ha ezt is figyelembe vesszük a vágy-meghatározásokban, akkor valóban tudunk valami igazán jót is teremteni magunknak.
 
Szóval olvasom a felhívásokat ilyen-olyan szertartásra, és hümmögök.... Pedig én aztán nagyon naiv is tudok lenni rengeteg dologban, hiszékeny is vagyok, és szeretek hinni a csodákban, varázslatban és a többi. Mégis van amiben azt látom: ez csillámpor emberek, rózsaszín felhő és szivárványt pukizó unikornisok. Ezért azt mondom: próbáld ki, és csináld rendesen! Vagyis ne csak egy bajusz alatt elmormolt sietős vágymorzsa legyen, hanem add meg a módját.
Teremtsd meg először a teret és az időt magadnak, hogy mondjuk egy fél órára csak önmagaddal legyél. És meditálj rá a vágyaidra, önmagadra, jövőképedre és jelenedre. Meditálj őszintén, érezd a különbséget a múltbéli vágyaid és a jelen valósága között. 
Érezd a vágyaid megvalósíthatóságát, emeld fel magad abba az erőtérbe, ahol valóban érzed a teremtőerődet. És ezt ne csak egyszer csináld meg, legyen ez az új szokásod a lezárult periódus utáni új életedben. Nekem ez így reálisabb és jobban tetszik. 
És még pár szó a 8-as számról. Igen, szép a dupla nyolcas, hiszen az áramlás és bőség száma, de ahogy mindennek, ennek is megvan a kevésbé fényes analógiája: vagyis benne van az elakadás és a negatívnak az áramlása is. Ezért nem mindegy mire fókuszálunk nap mint nap.
Szóval legyen ma Oroszlánkapu, elhiszem, hogy ez van, a saját rá-meditálásom után azonban többet fogok tudni erről az energiáról.
Szücs Ildikó szubjektív írása
Kép forrása: Pixabay