Telihold és egyéb finomságok júliusban

Egy jó kis Telihold energia és egyéb finomságok - 2022.07.13-tól.
Imádjuk a teliholdakat, micsoda teremtő erő, micsoda megvilágosodás, micsoda hűű meg haa! 
Tudom, mindig gonoszkodok, amikor azt látom, hogy mindenhonnan rózsaszín csillámport pukizó unikornisok repkednek a nagy teremtő energiák lila felhőin...
De akkor is olyan energiákról írok, amiket a bőrünkön érzünk, van földi oldala, mivel itt élünk. 
Egyébként valóban érezheted a pillekönnyű egyszarvú energiát is, és ha ez valódi, akkor nem fogsz megsértődni a másik oldal említésén, hanem megérted, mert emlékszel arra, amikor ebben voltál. 
A Nap szembenállása a Holddal mindig felkavarja a belsődben lévő dolgokat, ellentmondást szül család és munka, vágyak és valóság, a tudatalatti és a tudatos én között, de ezeket felfoghatjuk jótékony hatású feszültségeknek, mert megmozgat, elgondolkodtad, szembesít.
Mivel is? Az égi képen a Hold és a Nap a tengely két oldalán helyezkedik el. Én és külvilág. Én és a párom. Én és mindenki más. A lelkem és a tudatom. Az érzéseim és az agyam. 
Mondhatjuk, hogy ugyanaz a régi nóta, de a lényeg valóban mindig ugyanaz: mások elvárásainak akarok megfelelni, vagy a saját utamat járom? A szikár logikára hallgatok, vagy teret engedek a megérzéseknek is? Lenyomom a tudatalattimban lévő gátakat, vagy megvilágítom és felülemelkedem rajtuk? 
Valami még nagyon fontos: a Telihold a Bak jegyében teljesedik ki. Milyen a Bak Hold? 
A Jégkirálynő. Aki lefojtja, lefagyasztja kissé az érzelmeit. Ugyanakkor a gondolatok komollyá és világossá válnak, egyenes vonalban haladnak, kevésbé mozgékonyak.
queen-2239291_1280.jpg
Kérdése, hogy "hová tűntek a könnyeid?"
Egyik üzenete, hogy nőj fel végre.
Másik: sírd ki a veszteség könnyeit, de ne az önsajnálatét! Női oldalad akkor tud felcsillanni, ha meggyógyítottad érzéseiden ejtett sebeidet. 
Érdekesség: ma 20:42 perckor lesz napnyugta, és ugyanekkor kel fel a Telihold pont vele szemben keleten. Ha teheted, menj olyan helyre, ahol mindkettőt láthatod, és beleállhatsz a kettejük között húzódó energiasávba. Adj magadnak pár percet a napból, EZT a pár percet, hogy csendben figyelj és érezd meg ennek az állásnak az energiáját. És érezni fogod a válaszokat is magadban.
"Az ember az egyetlen lény, amely képes elfojtani, vagy átalakítani az energiáit - erre egyetlen másik élőlény sem képes. Az elfojtás és az átalakítás ugyanazon jelenség két aspektusa, és ezt a jelenséget csakis az ember képes életre hívni." (Osho)
Szücs Ildikó írása
jegkiralyno.png
Kép forrása: Pixabay + saját