Nyár közepi kényszer-megvilágosodás (?)
2022. augusztus 01. írta: NapHarcosa

Nyár közepi kényszer-megvilágosodás (?)

Asztrológusként mondok olyat, hogy Mars-Uránusz együttállás a Felszálló holdcsomóponttal, plusz Merkúr-Szaturnusz szembenállás és ezek negatív fényszöge az előző triumvirátussal. 
Kis szünet után (...az asztrológus is pihen néha...) berobbanok, egy kis zseblámpával megvilágítva mi a szösz is van. 
Van az a szint, ahol tök tudatosan, szívünkben békével búcsút mondunk azoknak a kapcsolatoknak, amik már nem emelnek, amik korlátoznak, amik beszorítanak, amik szabályoznak. Érzésem és tapasztalatom szerint, ez a "szint", vagy nevezzük inkább állapotnak, nem egyik napról a másikra történik meg egy-két bolygó kapcsolat hatására. Ha úton vagy, akkor fokozatosan építetted le már eddig is a mérgező, korlátozó kapcsolatokat és formálódott újjá az életszemléleted. Ha nem indultál még el, akkor nem biztos, hogy most fogsz, ellenben olyan feszítést, haragot, hirtelenséget érzel, ami a kapcsolatokban csapódik le.
man-6027218_1280.jpg
A Szaturnusz nem csak korlátoz és szabályoz, hanem időzít is, keretet szab és megszűr. Merkúrral kapcsolatba lépve ez az információkra vonatkozik, a gondolkodásra, a kommunikációra és a kapcsolatokra. Az emberek közötti információ áramlásra, a világból érkező, világba kikiáltó információkra. Ezen lehet gondolkodni.
A Mars-Uránusz-Felszálló holdcsomópont (az a patkó alakú cucc) hozza a kirobbanó indulatokat, sziporkázó ötleteket is, bár kitartást nem ad hozzá, ellenben olyan energiák tombolhatnak bennünk vagy kivetítve körülöttünk, amit nehéz kordában tartani. A Szaturnusz ugyan megpróbálja, a Merkúr pedig igyekszik józan észt adni hozzá.
Akármennyire nehéz, gondoljunk arra: bármit is teszünk most hirtelen felindulásból, az meghatározza a jövőre vonatkozó ÉLETSZEMLÉLETÜNKET. Na ez a nem mindegy.
A következmény nem csupán néhány lerendezendő dolog, bocsánatkérés, mea culpa blablabla. Hanem meghatározza hogyan fogsz tekinteni az élet(ed)re és a világ(od)ra ezután. Most különösen igaz a mondás:
„Mai szemléleted a mag melyből jövőd kihajt.”
Talán ne félelemből és az elméből döntsünk. Inkább halljuk meg: belül mit mond a belső MAG-unk?
A harc belül dől el. Mindig.
Szücs Ildikó írása
20220731.png
Képek forrása: Pixabay; saját

A bejegyzés trackback címe:

https://napharcosa.blog.hu/api/trackback/id/tr7217895171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása